• Novo
JOLICOON TRŽIŠNJA 18. rođendana s vrhunskom omotnicom i Wax pečatom - 18. rođendanska čestitka za dječake - čestitka za 18.
zoom_in

JOLICOON TRŽIŠNJA 18. rođendana s vrhunskom omotnicom i Wax pečatom - 18. rođendanska čestitka za dječake - čestitka za 18.

HRK 2.00

Iznos
check Tova je dostupna

Naša čestitka od 18 sretnih rođendana je samo stvar ako želite dati jednostavnu, ali otmjenu čestitku za 18. rođendan. Iz ljubavi prema jedinstvenosti, naš font je rukom napisano i vruće folije otisnut na 350 g dizajnerskog papira i dolazi s održivom sivom omotnicom. U našoj proizvodnji smo se zakucali dok kvaliteta više nije bila opcija, pa vam dajemo svoje obećanje : ova će 18 rođendanska čestitka ispuniti svaku vašu želju. Budući da priroda pripada nam dok pripadamo njemu, s ovom čestitkom za rođendan, posežete za potpuno klimatskim neutralno proizvedenim proizvodom. Sve što radimo u Joliceonu radi se s apsolutnom strašću i najvišim standardima kvalitete. Nalazimo rješenje problema. 18 Sretan rođendan! Tražite li elegantnu čestitku od 18. rođendana s tim sigurnom? Tada je naša karta za 18. rođendan za djevojčice ili dječake samo za vas. Elegantna struktura njegove površine daje joj mekan osjećaj i čini ovu sretnu čestitku za 18. rođendan nešto vrlo posebno. Personalizirajte ih slatkim riječima i čestitke na leđima. Naša čestitka od 18 sretnih rođendana savršena je kao sin od 18. rođendana ili kći 18. rođendana. Čestitka je dovršena sjajnom folijom. Naša kći čestitka za 18. rođendan i omotnica proizvode se na klimatski neutralan način - zbog ljubavi prema okolišu. Mi smo Joliceon, mlada obiteljska tvrtka iz Njemačke : ) Radimo svaki dan s najvećom strašću, predanošću i brigom kako bismo vam pružili samo najkvalitetnije proizvode. Jer samo je najbolje dobro za vrlo posebne trenutke. Ako imate bilo kakve želje ili pitanja o našim proizvodima, ne ustručavajte se kontaktirati nas. Uvijek smo tu za vas!.

Najbolje ponude u kategoriji..