• Novo
OralMuscleExerciser, trening mišićne strijelce Tonguetipexerciser tikvica u obliku govora
zoom_in

OralMuscleExerciser, trening mišićne strijelce Tonguetipexerciser tikvica u obliku govora

HRK 1.67

Iznos
check Tova je dostupna

Za probleme govora : Pomozite u rješavanju problema razgovora s LISP -om, ukočenim jezikom i nepotpunim izgovorom. Izvršite fleksibilnost vrha jezika. Dvije metode treninga : trening pokreta i lijeva i desna trening treninga, mogu se odabrati u skladu s njihovom vlastitom situacijom. Trening snage jezika : poboljšati snagu mišića i sposobnost koordinacije jezika i omogućiti treneru da savlada stabilnost jezika. Upotreba : Otvorite usta, stavite trenera jezika u odgovarajući položaj u ustima, lagano ugrižite, gurnite loptu s jedne na drugu stranu jezikom, a zatim se oporavite. Jezik mora biti u kontaktu s držačem lopte u svakom trenutku. Primjenjivo za : pogodno za djecu i starije osobe koje imaju problem ne mogu jasno govoriti. Vježbač sa vrhom jezika može se očistiti toplom vodom i obrisati etanolom. Za probleme govora : Pomozite u rješavanju problema razgovora s LISP -om, ukočenim jezikom i nepotpunim izgovorom. Izvršite fleksibilnost vrha jezika. Dvije metode treninga : trening pokreta i lijeva i desna trening treninga, mogu se odabrati u skladu s njihovom vlastitom situacijom. Trening snage jezika : poboljšati snagu mišića i sposobnost koordinacije jezika i omogućiti treneru da savlada stabilnost jezika. Upotreba : Otvorite usta, stavite trenera jezika u odgovarajući položaj u ustima, lagano ugrižite, gurnite loptu s jedne na drugu stranu jezikom, a zatim se oporavite. Jezik mora biti u kontaktu s držačem lopte u svakom trenutku. Primjenjivo za : pogodno za djecu i starije osobe koje imaju problem ne mogu jasno govoriti. Vježbač sa vrhom jezika može se očistiti toplom vodom i obrisati etanolom. Specifikacija : Vrsta predmeta : Savjet za jezik vježbanja : PP, veličina legure : cca. 15,3 x 5.1cm / 6 x 2in : Može se očistiti toplom vodom i obrisati etanolhowom za upotrebu : 1. Gore i dolje trening trening u usta, stavite trener vježbanja vrha jezika okomito u sredinu usta, vrh jezika će gurnuti loptu s dna na vrh, a zatim će se vratiti s vrha na dno, ponovljeni trening 50- 100 puta; 2. Lijevo i desno naizmjenično trening trening Open Wide Wide, stavite trener vježbanja vrha jezika vodoravno u sredinu usta i gurnite loptu s lijeve ili desne strane na drugu stranu za ponovljeni trening 50-100 puta; Popis paketa : 1 X TRENUTSKA TIPLOVA.

Item Type:
Tongue Tip Exerciser
Material:
PP, Alloy
Size:
Approx. 15.3 x 5.1cm / 6 x 2in
:
Can be cleaned by warm water and wiped with ethanol
How to Use:
1. Up and down movement training:
Open the mouth, put the tongue tip exercise trainer vertically in the middle of the mouth, the tongue tip will push the ball from the bottom to the top, and then restore from the top to the bottom, repeated training 50‑100 times;:
2. Left and right alternating exercise training:
Open your mouth wide, put the tongue tip exercise trainer horizontally in the middle of the mouth, and push the ball from the left or right side to the other side for repeated training 50‑100 times;:
Package List:
1 x Tongue Tip Exerciser:

Najbolje ponude u kategoriji..