• Novo
Regenerator za akvarijsku vodu od 500 ml i 4 pakiranja-4 filcane čarape za filtriranje od 200 mikrona zavarene od filca.
zoom_in

Regenerator za akvarijsku vodu od 500 ml i 4 pakiranja-4 filcane čarape za filtriranje od 200 mikrona zavarene od filca.

HRK 2.67

Iznos
check Tova je dostupna

Ovaj komplet sadrži : regenerator za akvarijsku vodu od 500 ml i 4 pakiranja-4 filcana filtra veličine 200 mikrona "914". * VRHUNSKE PERFORMANSE! Naš vrhunski regenerator za vodu dokazao se i vjeruje se da se koristi sa svim vrstama slatkovodnih i slanih riba, uključujući žive koralje i druge beskičmenjake poput škampa i puževa. Čak su i najosjetljivije ribe sigurne, a idealan je izbor za slatkovodne škampe i akvarije sa živim biljkama, kao i za klima uređaj za vodu. * VRHUNSKA FORMULA! Trenutno čini vodu iz slavine sigurnom uklanjanjem klora i kloramina; također detoksicira amonijak. Naš vrhunski all-inclusive klima uređaj idealan je za sve slatkovodne, morske i grebenske akvarije. Naša vrhunska boca od 16,9 unci sadrži 1000 galona. Koristite 1 kapu ili 1 žličicu na 10 galona. * Odabir kupaca i profesionalaca - naše čarape od poliesterskog filtra od 200 mikrona najprodavanije su - najbolji izbor za moje klijente, kao i za moje tehničare za održavanje akvarija, a obje su odabrale čarape od 200 mikrona jer se ne začepljuju tako brzo kao manje, ali i dalje pomažu u pružanju kristalno čiste vode. Ove čarape za filtriranje izrađene su od izdržljivog poliestera koji traje dulje od PP čarapa. * Poboljšajte kvalitetu vode-naše čarape za filtriranje imaju isprepletena mikro-Denier filcana vlakna koja su idealna za hvatanje nepojedene hrane, otpada koji emitira stoka, trulih biljaka, detritusa, prašine i drugih plutajućih čestica. Redovita promjena filtarskih elemenata povećat će kvalitetu vode uklanjanjem čvrstih organskih spojeva prije nego što se nastave razgrađivati i dodati dodatne hranjive tvari (koje mogu povećati rast algi) u vodu vašeg akvarija. Ovaj komplet sadrži : regenerator za akvarijsku vodu od 500 ml, 4 pakiranja-4 filcana filtra od 200 mikrona zavarena od filca.

Najbolje ponude u kategoriji..