• Novo
; Kanta za smeće kanta za smeće za spavaću sobu kanta za smeće za kućni ured kuhinja kada kanta za smeće / kava / 28. 5.
zoom_in

; Kanta za smeće kanta za smeće za spavaću sobu kanta za smeće za kućni ured kuhinja kada kanta za smeće / kava / 28. 5.

HRK 131.60

Iznos
check Tova je dostupna

Moderan i praktičan, pogodan je za gotovo svaki dom ili ured. Prodaje se 1 komad, Boja : tamnoplava, veličina proizvoda : 28mh 5.5 MH 15cm, materijal : polipropilen,. Materijali : kanta za smeće izrađena je od materijala.Bez mirisa je, ekološki prihvatljiv, izdržljiv, otporan na deformacije i ima visoku otpornost na svjetlost. Jednostavan dizajn : jednostavnog oblika, lako prilagodljiv bilo kojoj sobi, mirne boje, mat teksture. Široko se koristi : to je višenamjenska kanta za odlaganje smeća, koja se široko koristi ne samo u kuhinji, već i u kupaonici, dnevnom boravku, ormaru i drugim mjestima. Ove kante za smeće izvrsne su za održavanje vaše sobe urednom.Paket uključuje : 1b kanta za smeće značajke : Kanta za smeće izrađena je od materijala.Bez mirisa je, ekološki prihvatljiv i izdržljiv, nije ga lako deformirati i ima dobru toleranciju, lako se prilagođava bilo kojoj sobi, mirnog tona i mat teksture, veličina je ispravna, bez obzira u kojoj se sobi nalazi, neće biti osjećaja pritiska. Čist, kantu za smeće možete lako obrisati vlažnom krpom. Ova kanta za smeće zasigurno će potaknuti svako dijete da očisti svoje smeće.

Najbolje ponude u kategoriji..