• Novo
Ljubičasta ruža Sretan rođendan okrugla pozadina Naslovnica luksuzna sjajna zlatna pozadina s visokim potpeticama 6. 556.
zoom_in

Ljubičasta ruža Sretan rođendan okrugla pozadina Naslovnica luksuzna sjajna zlatna pozadina s visokim potpeticama 6. 556.

HRK 0.33

Iznos
check Tova je dostupna

Tehnologija ispisa visoke razlučivosti od 3 inča, trodimenzionalne realistične linije, jasne slike. Rub proizvoda pričvršćen je elastičnom trakom, što je lakše i prikladnije za ugradnju i upotrebu, finu izradu, jedinstveni dizajn. Proizvod se široko koristi za dječje zabave, rođendane, zabave, vjenčanja, maturalne zabave itd. Visokokvalitetna poliesterska tkanina je izdržljiva i bez mirisa, nije lako naborati, mala težina, lako se prenosi. Proizvod sadrži samo kružnu pozadinsku tkaninu (držač za fotografije služi samo kao referenca). Ako imate pitanja, javite nam!. 【Naširoko koristi】 Odnosi se na različite scenarije, dizajn pozadine zurke, za boga živoga pozadine, pozadinu i tako dalje 【Proces ispisa】 Svijetle slike u boji, jasan i fina zaštita okoliša bez mirisa. _Upute za pranje _ temperatura vode u perilici rublja trebala bi biti ispod 30 Celzijevih stupnjeva i treba je objesiti da se osuši bez izbjeljivača. Materijal visoke kvalitete je gladak na dodir, ne blijedi pri pranju, lagan, mekan, otporan na bore, dobro blijedi. Dizajn elastičnog ruba prikladniji je za ugradnju i upotrebu .

Najbolje ponude u kategoriji..