• Novo
Lhllhl kuka kreativna odjeća za odlaganje kuka vrata trijem ključ vješalica kukača za dekoraciju kuka
zoom_in

Lhllhl kuka kreativna odjeća za odlaganje kuka vrata trijem ključ vješalica kukača za dekoraciju kuka

HRK 3.33

Iznos
check Tova je dostupna

Savršeno rješenje, stalak za kapute može vašu odjeću, jakne, novčanike i neuredne stvari na sofi, na krevetu i na stolu uštedjeti prostor. Kuke za osobnost, osjetljivi listovi, personalizirani zidni ukras. Napravljen od materijala od kovanog željeza, ručno obojenih, staromodnih, punih težine i izdržljivosti. Fini šuplji dizajn čini cijelu kuku. Dizajn metalnih baraka olakšava objesiti i popraviti na zidu, što je pametno i prikladno, kompaktno i izdržljivo. Savršeno rješenje, stalak za kapute može vašu odjeću, jakne, novčanike i neuredne stvari na sofi, na krevetu i na stolu uštedjeti prostor. Kuke za osobnost, osjetljivi listovi, personalizirani zidni ukras. Napravljen od materijala od kovanog željeza, ručno obojenih, staromodnih, punih težine i izdržljivosti. Fini šuplji dizajn čini cijelu kuku. Dizajn metalnih baraka olakšava objesiti i popraviti na zidu, što je pametno i prikladno, kompaktno i izdržljivo. Savršeno rješenje, stalak za kaput može vašu odjeću, jakne, novčanike i neuredne stvari na sofi, na krevetu i na stolu, uštedeći prostor. Kuke za osobu, osjetljive lišće, personalizirani zidni ukras. Made od materijala od kovanog željeza, Ručno oslikana, staromodna, puna težine i izdržljivo. Fini šuplji dizajn čini cijelu kuku. Metalni dizajn okova olakšava se objesiti i popraviti na zidu, što je pametno i prikladno, kompaktno i izdržljivo. Specifikacija : primjenjivo Prostor : Entraceadsorpcija : Nailsweight : 8-15 KGNumber kukica : 5package Uključite : 1*Ukrasna kuka ima li pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i dati vam zadovoljavajući odgovor. Prikladno je za preuzeti I uštedite prostor, a sigurnije je instalirati ga pored ogledala kako biste razumno iskoristili prostor i odgovarajuću visinu za pohranu.

Applicable space:
entrance
Adsorption:
nails
Weight:
8-15kg
Number of hooks:
5
Package Include:
1*decorative hook:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
It is convenient to take and save space, and it is safer to install it next to the mirror to make reasonable use of the space and suitable height for storage. :

Najbolje ponude u kategoriji..