• Novo
14-inčni neka vaša kava bude jača od raspoloženja vaše kćeri keramička šalica za kavu poklon za Majčin ili Očev dan 11 oz.
zoom_in

14-inčni neka vaša kava bude jača od raspoloženja vaše kćeri keramička šalica za kavu poklon za Majčin ili Očev dan 11 oz.

HRK 31.94

Iznos
check Tova je dostupna

VRHUNSKA KERAMIČKA ŠALICA ZA KAVU. Dizajniran i kontinuirano sublimiran u kući kako bi se dobila najkvalitetnija završna obrada. Tiskano s obje strane za sve naše ljevoruke i dešnjake. Ima sjajni izgled i čvrste zidove za sigurnu i dugotrajnu upotrebu. Zakrivljena ručka u obliku slova B omogućuje jednostavno i udobno držanje. Može se koristiti u mikrovalnoj pećnici i perilici posuđa. Ne sadrži olovo. Savršenih 11 oz. kapacitet. Sadrži 11 unci bilo kojeg ukusnog toplog ili hladnog napitka, poput kave, čaja, soka, sode, vode, popodnevnog vina, piva, tekile, što god vaše srce poželi! Šalica je svestrana i može se koristiti u bilo koje doba godine u uredu, na radnom mjestu, kod kuće, pa čak i u pokretu. POKLON KUTIJA JE SPREMNA. Promišljen poklon kojim možete iznenaditi svoju voljenu osobu. Šalica za muškarce, Tata, Tata, očuh, svekar, novi tata, brat, Djed, pradjed, kolega, šef, suprug, dečko, ujak, on, a popis se nastavlja. PRISTUPAČAN POKLON JE NOVOST. Savršena ideja za poklon za Božić, rođendan, Očev dan, godišnjicu, mirovinu, Valentinovo ili bilo koji drugi poseban događaj za koji želite pokazati zahvalnost svom tati. Naše šalice čine savršen poklon za svaku priliku koje se sjetite! Rođendan, godišnjica, Božić, tajni Djed Mraz, Majčin dan, Očev dan, Valentinovo, matura, Vjenčanje, umirovljenje, djevojački i dječji tuš i još mnogo toga! A naše šalice bit će najbolji poklon za bilo koju osobu! Žene, muškarci, ona, on, mama, tata, baka, djed, brat, sestra, sin, kći, muž, žena, dečko, djevojka, najbolji prijatelj, svekrva, Maćeha, očuh, kolege, zaposlenici, šef, tetke, ujaci, a popis se nastavlja!.

Najbolje ponude u kategoriji..